Polski Serwer Wojskowy !

Witaj, na oficjalnym forum Polskiego Serwera Wojskowego!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-03-05 16:08:24

Patolov
Założyciel
Liczba postów: 3
Windows 7Chrome 56.0.2924.87

Podanie na Moderatora WZÓR

Nick:
Ile lat:
Staż w grze:
Czemu ty ?
Znasz się na panelu ?
Czy byłeś kiedyś moderatorem ?
Coś o sobie (MIN 7 ZDANIA)

#2 2017-03-05 16:27:04

Nakex
Założyciel
Liczba postów: 4
WindowsFirefox 51.0

Odp: Podanie na Moderatora WZÓR

Nick:Nakex
Ile lat:17
Staż w grze:2 lata
Czemu ty ? - Dlatego iż jestem osobą miłą, i szybko nawiązującą kontakty osobą.Potrafię bez problemu i bez przekleństw prowadzić dyskusję z np nie miłymi, przeklinającymi, może i nawet głupimi osobami.Byłbym osobą przydatną na tym stanowisku gdyż bardzo angażuję się w serwer oraz staram się być bardzo aktywny.Mam bardzo dobre kontakty z użytkownikami serwera i dobrze ich znam i bardzo dobrze się z nimi dogaduję.Gdy ktoś np.przeklina na chacie, obraża mnie lub użytkownika albo członka administracji jest moim zdaniem karygodny i nie mądry. Jestem przeważnie bardzo lubianą osobą i tylko nie którzy mają przeciwne zdanie na ten temat.Myślę że byłbym bardzo potrzebny na stanowisku i byłbym bardzo szczęśliwy gdyby mi je nadano.W dyskusji stopniowo w zależności od czynu daje kary adekwatne do sytuacji.W dyskusji z wcześniej wymienionymi osobami zachowuję się spokojnie oraz nie używam przekleństw w przeciwieństwie do niektórych w rozmowie.
Znasz się na panelu ? - Tak
Czy byłeś kiedyś moderatorem ? - Byłem właścicielem serwera którego nazwy nie podam gdyż jest on zamknięty.
Coś o sobie (MIN  2 ZDANIA)- Nazywam się Paweł i mam 17 lat co wiecie z podanych wyżej zdań. Jestem osobą miłą i wrażliwą na obrazę wobec mnie.Nienawidzę zachowań typu. obraza drugiego użytkownika lub członka administracji. Lubię grać na serwerach wojskowych, RPG i militarnych.Interesuję się HTML-em i legendami stron.Nienawidzę trollowania,używania wspomagaczy, utrudnianie gry użytkownikom i spamu zarówno jak i na forum i na serwerze.Gdy ktoś mnie obraża nie wpływa to na moje samopoczucie i mam to w 4 literach.Byłbym bardzo szczęśliwy gdyby nadano mi to stanowisko.

Nyan Cat RZĄDZI !!!

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka